Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Edukacije, predavanja i prezentacije o volonterstvu povodom 5.12. u Zagrebu

05 Prosinac 2013

Povodom Međunarodnog dana volontera (MDV) 2013. godine Volonterski centar Zagreb organizira niz edukacija, predavanja i prezentacija o volonterstvu za vrlo različite skupine građana, od osnovnoškolaca, srednjoškolaca i studenata do osoba srednje dobi koji imaju određeni invaliditet te predstavnika neprofitnih organizacija iz Zagreba i okolice. Edukacije i prezentacije se organiziraju s ciljem uključivanja što većeg broja građana različite dobi i profila u volontiranje i aktivno djelovanje u zajednicama u kojima  žive, rade i uče.

 

U tu svrhu provode 10 edukacija i prezentacija o volontiranja u sljedećim obrazovnim ustanovama i drugim organizacijama: OŠ Tin Ujević i Matija Gubec, I. zagrebačka gimnazija, Učiteljski dakultet, Filozofski fakultet te Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Savez osoba s invaliditetom iz Karlovca te edukacije o Zakonu o volonterstvu namijenjene svim neprofitnim organizacijama koje organiziraju volontiranje.
 
Također, VCZ je kroz projekt „Pokreni sebe – promjeni svijet“ potaknuo i podržao organizaciju različitih aktivnosti povodom obilježavanja MDV-a u nekoliko zagrebačkih srednjih škola:  I. gimnazija,  X. gimnazija, Medicinska i Ekonomska škola. Uz edukativne aktivnosti VCZ organizira i VOLONTERIJADU 2013. - okupljanje i druženje volontera i prijatelja VCZ-a te dodjela zahvalnica za volonterski angažman u udruzi. Volonterijada se održava 4. prosinca  u 19:30 sati, u Kinoteci, Kordunska 1.

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Edukacije, predavanja i prezentacije o volonterstvu povodom 5.12. u Zagrebu