Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 44

Korporativno volontiranje u Dubrovniku

22 Studeni 2012

Za vrijema trajanja međunarodnog skupa prodajnih predstavnika i ovlaštenih distributera američke tvrtke Timberland održano je niz volonterskih akcija.

Organizatori kongresa u suradnji s ovlaštenim distributerom za Hrvatsku, tvrtkom Katapult (ekskluzivni uvoznik Timberlanda za Hrvatsku) i domaćinom kongresa tvrtkom Adriatic Luxury Hotels, nakon službenog dijela programa organizirali su u suradnji s Volonterskim centrom Dubrovnik dan društveno-korisnog rada.

Tvrtka Timberland u skladu sa svojom poslovnom filozofijom već dugi niz godina promovira društveno odgovorno poslovanje te niz volonterskih akcija u lokalnim zajednicama gdje je tvrtka Timberland prisutna. U sklopu njihova društveno odgovornog rada i brige za okoliš, 150 djelatnika tvrtke Timberland sudjelovali su u akcijama na području Dubrovačko-neretvanske županije: u suradnji s Eko Omblićima i Zelenim suncem organizirana je akcija sadnje sadnica maslina, oleandra, čempresa i dalmatinskog aromatičnog bilja oko dječjih igrališta iznad garaža u Mokošici (teren je prethodnih dana očišćen od kupine i korova donacijom Timberlanda), zatim bojanja zidova dječjih igrališta i Eko parka te popravka igračaka i sprava u parku; u suradnji s Udrugom Kurenat organizirana je akcija izgradnje 'gumna’ – župske ljetne pozornice u parku Srebreno, Župa dubrovačka; u suradnji s Društvom za zaštitu životinja organizirana je izrada i montaža oko 100 kućica za pse u Azilu na Žarkovici.
Timberland, koji je u svijetu prepoznat po neupitnoj kvaliteti svojih proizvoda, visokim poslovnim i ekološkim standardima. Ponosan je i na činjenicu da se ozbiljno približava brojci od ukupno 1 000 000 sati ostvarenih u aktivnostina društveno-korisnog rada.
Ovim akcijama pružili su odličan primjer dobre prakse korporativnog volontiranja i nadamo se da će taj način izgradnje dobrih odnosa sa zajednicom kao važan prepoznati a potom i slijediti i naše kompanije.

Više fotografija na linku!

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Korporativno volontiranje u Dubrovniku