Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

10-02-2017

Volonterski centar Osijek je zajedno s partnerima iz Slovačke i Rumunjske kroz projekt „Kompetencije u volontiranju – kompetencije u životu“ (CIVCIL) izradio online alat za izradu Potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje koji omogućuje organizatorima volontiranja i volonterima zajednički proces popunjavanja te volonterima olakšava pristup do izdanih Potvrda.

02-02-2017

Hrvatska mreža volonterskih centara - HMVC nebrojeno je puta upozoravala medije, pa i pojedina ministarstva, o pogrešnom korištenju termina volontiranje za opisivanje mjere Stručnog osposobljavanja bez zasnivanja radnog odnosa.

13-01-2017

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku poziva sve udruge, ustanove, zaklade i fundacije, druge neprofitne pravne osobe, državna tijela i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave koje su tijekom 2016. godine bili organizatori volontiranja, da podnesu izvješće o organiziranom volontiranju.

10-01-2017

Udruga “MI” - Split poziva na međunarodnu konferenciju koja će se održati u Osijeku u sklopu projekta pod nazivom Optimiziranje volonterskih usluga u vremenima izbjegličke krize koji provodi u partnerstvu s Novosadskim humanitarnim centrom (Srbija), Udrugom Legis (Makedonija), Volonterskim centrom Sheffield (UK), Volonterskim centrom Önkéntes Közőpont Alapítvány (Mađarska), Hrvatskom mrežom volonterskih centara (Hrvatska) i Europskim volonterskim centrom (Belgija). 

Stranica 1 od 46

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti