Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 58

Rijeka - volontirajte na osmišljavanju slobodnog vremena osoba s intelektualnim teškoćama

31 Svibanj 2016
Rijeka - volontirajte na osmišljavanju slobodnog vremena osoba s intelektualnim teškoćama Shadowflower/Flickr

Caritas nadbiskupije Rijeka u suradnji s Centrom za rehabilitaciju Rijeka sudjeluje u osmišljavanju slobodnog vremena stanara u stambenim zajednicama Centra za rehabilitaciju. U tu svrhu traže sve raspoložene volontere i volonterke

koji bi sudjelovali u organiziranju slobodnog vremena osoba s intelektualnim teškoćama u više stanova na području grada Rijeke.
Osobe s intelektualnim teškoćama koje su dugo godina bile smještene u instituciji sada se nalaze pred novim izazovom, živjeti samostalno , u stanovima i za to im je potrebna i vaša pomoć. Za odlazak u knjižnicu, šetnju, kod frizera, na more….
Potrebni su svi koji mogu odvojiti nekoliko sati tjedno, na više mjeseci, jer svim stanarima ovih stanova najvažnije je da se mogu u nekog pouzdati i zbog toga osjećati sigurno i zaštićeno.
Caritas Rijeka osigurava edukaciju i mjesečne sastanke – supervizije na kojima razgovaramo o problemima, iskustvima, dojmovima tijekom volontiranja.
Svi zainteresirani mogu se javiti na broj telefona 651-011, Slađani Tuftan ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 10.6.2016!

Najnovije