Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Školsko volontiranje

Volonterski klubovi u školama

 
 

Volonterski klub Podmurvice

Od listopada 2013. godine volonteri Volonterskog kluba Podmurvice proveli su niz volonterskih akcija putem kojih su pomogli članovima svoje lokalne zajednice. Volonteri su tako pomagali Socijalnoj smaoposluzi pružajući pomoć starijim volonterima pri izdavanju namirnica korisnicima Sococijalne samoposluge te pružajući ispomoć u slaganju odjeće. Učenici/e volonteri/ke VK Podmurvice pružali/e su pomoć u učenju mlađim korisnicima Dječjem domu „Tić“ Rijeka te su se družili s korisnicima Hrvatske udruge operiranih srčanih bolesnika „Srce“.
Također, u više navrata učenici/e volonteri/ke pokazali su interes za pomoć Azilu za pse „Društvo za zaštitu životinja Rijeka“, putem pomaganja na štandu, dijeljenjem prigodnog materijala, informirnajem građanama, ali pružanjem ispomoći u brizi za pse smješetene u Azilu.
Neke od akcija u kojima su učenici/e također sudjelovali/e jesu uređenje okoliša Doma, pomoć na porti Hospicija „Marija Krucifiksa Kozulić“, izrada ukrasnih predmeta za štand Hospicija, provođenje zabavno rekreativne radionice te izrada plakata na temu Sretno Valentinovo.Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Škole Volonterski klubovi Volonterski klub Podmurvice