Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

Proslavimo zajedno prvih 20 godina Europske volonterske službe!

21 Rujan 2016

Europska volonterska služba jedan je od najuspješnijih programa Europske komisije. U aktivnostima EVS-a u proteklih 20 godina sudjelovalo više od 100 000 mladih volontera koji su volontirajući u drugim zemljama i doprinoseći ciljevima u koje vjeruju imali priliku razvijati solidarnost, razumijevanje i toleranciju, stjecati nova znanja te postići osobni i profesionalni razvoj. Nije li to pravi razlog za slavlje?

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas na veliku proslavu u petak, 14.10.2016., u Tehničkom muzeju Nikola Tesla u Zagrebu, od 13:00 do 17:00. Osim slavlja, događanje će omogućiti upoznavanje i razmjenu prakse među postojećim korisnicima te pružiti uvid u praktičnu provedbu EVS projekata. Kroz razgovor s EVS organizacijama i volonterima prezentirat će se učinak koji sudjelovanje u EVS-u ima na kapacitete i kompetencije EVS organizacija te na osobni i profesionalni napredak samih pojedinaca i volontera. EVS korisnici bit će i nagrađeni, a svi zainteresirani saznat će kako i samo mogu postati EVS akteri.
 
Rok za prijave je 27. rujna 2016., a program proslave i prijavni obrazac mogu se pronaći na mrežnim stranicama Agencije.

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Proslavimo zajedno prvih 20 godina Europske volonterske službe!