Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

Javni poziv za dodjelu nagrade „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“

02 Svibanj 2016
mkhmarketing.wordpress.com mkhmarketing.wordpress.com

Provodite li programe koji promiču volonterstvo među mladima? Imate li ideju kako uključiti srednjoškolce i studente u društveno korisne aktivnosti lokalne zajednice? Pozivamo Vas da se prijavite za dodjelu nagrade za pružanje stručne komunikacijske podrške.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Hrvatska udruga za odnose s javnošću, u suradnji s Hrvatskom mrežom volonterskih centara dodjeljuju nagradu temeljem koje će dvije udruge dobiti stručnu podršku u realizaciji programa koji promiču volonterstvo među mladima.

Sve informacije o Javnom pozivu, uvjetima za prijavu i prijavni obrazac pronađite OVDJE.

Dodjela nagrada „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“ organizira se u sklopu manifestacije Dana otvorenih vrata udruga 2016. koja će se ove godine održat od 23. do 25. svibnja. Tom prilikom građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Središnje događanje Dana otvorenih vrata udruga održat će se 23. svibnja, a detaljnije informacije potražite OVDJE.

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Javni poziv za dodjelu nagrade „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“