Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

Novi rok za dostavu izvješća o organiziranom volontiranju u 2015. godini

26 Veljača 2016

Ministarstvo socijalne politike i mladih (MSPM) produljio je rok za dostavu izvješća o organiziranom volontiranju u 2015. godini do 31. ožujka 2016. godine.

Pozivaju se svi organizatori volontiranja koji su tijekom 2015. godine angažirali volontere, a  još nisu ispunili svoju zakonsku obvezu, sukladno članku 33. Zakona o volonterstvu (NN 58/07 i 22/13) te Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja (NN 104/15) da dostave godišnje izvješće o volontiranju koje je organizirano u protekloj godini što prije, a najkasnije do 31. ožujka 2016. godine, i to putem nove web aplikacije koju je moguće pronaći na sljedećoj poveznici.

Ako još niste upoznati s izmjenama obrasca izvješća organizatora volontiranja s kojim je usklađena i nova aplikacija za unos podataka o organiziranom volontiranju sukladno novom Pravilniku o sadržaju izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima organizatora volontiranja (NN 104/15), više informacija imate na obavijesti MSPM-a Podnošenje izvješća o organiziranom volontiranju za 2015. godinu - dopuna informacije.

U slučaju poteškoća s registracijom ili unosom podataka u aplikaciju, ljubazno vas molimo da se obratite direktno MSPM-u, na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., s osnovnim podacima o organizatoru volontiranja te opisom poteškoća na koje ste naišli.

Izvor: MSPM

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Novi rok za dostavu izvješća o organiziranom volontiranju u 2015. godini