Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Svečana dodjela nagrada za volontera i organizatora volontiranja u Rijeci

05 Prosinac 2014

Udruga za razvoj civilnog društva SMART u suradnji s Gradom Rijekom i Primorsko-goranskom županijom već osmu godinu, povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, dodjeljuje nagradu „Volonteri godine“ istaknutim volonterkama i volonterima s područja županije i grada.

 

Dodjelom nagrada želi se izraziti priznanje volonterima koji su uložili svoje vrijeme, trud, znanje i vještine za dobrobit i razvoj zajednice, a izabrani su od strane neovisne komisije sastavljene od članova Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke te udruge SMART kojima je 4. prosinca na prigodnoj svečanosti uručena nagrada – statua i priznanje „Volonteri godine“.

Nagrađene volonterke i volonteri s područja grada Rijeke su Marina Marghetti ispred Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe  „Ivana Brlić Mažuranić”, Kristijan Vulinović, ispred Centra tehničke kulture Rijeka, Andrej Škedel ispred Doma za psihički bolesne odrasle osobe „Turnić“. 

S područja Primorsko – goranske županije nagrađeni su Tanja Jakovac ispred Društva „Naša djeca“ Delnice, Don Ivica Križ ispred Lovačkog društva „Tetrijeb“, Čabar  te Zdravko Winter ispred Udruge umirovljenika grada Bakra, Podružnica Bakar.

Ispred Grada Rijeke nagrade je uručio zamjenik gradonačelnika, gospodin Marko Filipović dok je gospodin Zlatko Komadina, primorsko – goranski župan, uručio nagrade volonterima s područja PGŽ-a. 

Uz nagrade, dodijeljena su i priznanja od strane Volonterskog centra udruge SMART onim volonterkama i volonterima koji su posebno pohvaljeni od strane komisije. Pohvale su uručene Robertu Zeneralu ispred Društva štovatelja baštine "Bez granica", Sanji Štajdohar, Tini Kovačić i Tini Babić ispred Gradske knjižnice Rijeka, Marti Grahovac i Mirjani Jurišić ispred udruge SOS telefon - Grad Rijeka, Blaženki Mazinjanin ispred Centra za rehabilitaciju Rijeka, Jeleni Vukoje ispred Dječjeg doma „Tić“ i Kristini Ribarić ispred Udruge za djecu i mlade „Kocka“.

Dodjelom nagrade za organizatora volontiranja želi se izraziti priznanje organizacijama koje u cilju pružanja kvalitetnije usluge svojim korisnicima uključuju volontere u svoj rad te promovirati dobre i kvalitetne volonterske programe u različitim organizacijama. Nagrađena organizacija je Strukovna udruga za promicanje dobrobiti djece „Portić“. 

Pohvaljene organizacije su Srednja talijanska škola Rijeka i Udruga Ri Rock.

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Svečana dodjela nagrada za volontera i organizatora volontiranja u Rijeci