Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Nagrađujemo volontere/ke i organizacije!

20 Listopad 2014

Generalna skupština Ujedinjenih naroda 1985. godine proglasila je 5.12. Međunarodnim danom volontera te se povodom tog datuma širom svijeta organiziraju različite aktivnosti i manifestacije kojima se želi usmjeriti pozornost na važnost i značaj volonterstva u razvoju društva. Udruga SMART, uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke, obilježava taj dan, već osmu godinu za redom, dodjelom nagrade „Volonteri godine“ koja je usmjerena na veću vidljivost i prepoznatost volontera, volonterki i volonterskog rada.

Uz nagradu pojedinkama i pojedincima, Udruga SMART dodjeljuje i nagradu za dobru praksu uključivanja volontera/ki, „Organizator volontiranja 2014“ s ciljem promocije dobrih i kvalitetnih volonterskih programa. Organizaciju može nominirati druga organizacija, lokalna/regionalna samouprava, pojedinci/ke ili organizacija može nominirati samu sebe.

Kao i ranijih godina po objavljenom javnom pozivu za nominaciju kandidata za volontere godine, tročlana komisija sastavljena od predstavnika Grada Rijeke, Primorsko-goranske županije i udruge SMART će odabrati 3 volontera s područja grada Rijeke i 3 s područja županije, kojima će biti uručene nagrade za njihov volonterski angažman tijekom 2014. godine te će predstavnice i predstavnici SMART-a odabrati najboljeg organizatora volontiranja. 

U nastavku možete preuzeti detaljna uputstva za nominaciju i nominacijske obrasce. Pažljivo pročitajte uputstva, a nominacijski obrazac ispunite na računalu, što detaljnije, budući da je on osnova za odabir nagrađenih.

Nominacijski obrazac i ostale potrebne dokumente potrebno je dostaviti na adresu Udruga SMART, Blaža Polića 2/IV, 51 000 Rijeka, do 31.10.2014. do 15 sati bez obzira na način dostave (poštom, kuriskom službom ili osobno), u zatvorenoj kuverti, s naznakom Volonteri godine/Organizator volontiranja 2014. Nominacije pristigle nakon navedenog datuma/sata neće se uzimati u obzir.

Detaljna uputstva – volonteri/ke

Nominacijski obrazac – volonteri/ke

Detaljna uputstva – organizator volontiranja

Nominacijski obrazac – organizator volontiranja

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Nagrađujemo volontere/ke i organizacije!