Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Volonterske akcije u Međimurskoj županiji nagrađuje Udruga Zora

14 Listopad 2014

Udruga Zora otvorila je poziv za nagradu "Kreatori promjena" za individualni doprinos najistaknutijem pojedincu/ki za kreiranje pozitivnih promjena. Nagrada se dodjeljuje za volonterske akcije kojima se kreiraju pozitivne promjene ili ostvaruje značajan doprinos na području ljudskih prava, demokratizacije, doprinos razvoju humanijeg društva i poboljšanju kvalitete života u Međimurskoj županiji, u volonterskom angažmanu u razdoblju od rujna 2013. do rujna 2014. godine.

Nagrada se dodjeljuje u sklopu kampanje "Kreatori promjena" Udruge Zora, a povodom 11. godišnjice djelovanja Udruge u Međimurskoj županiji.
 
Udruga Zora želi nagraditi nove kreatore i kreatorice promjena koji su u našoj lokalnoj zajednici aktivnije počeli s djelovanjem u posljednjih godinu dana bilo kao pojedinci/ke ili udruženi diljem Međimurske županije.
 
Nagrada će biti dodijeljena jednoj osobi koja mora imati navršenih 16 ili više godina, koja se posebno istaknula svojom samoinicijativnošću i posvećenosti pri djelovanju, a da njeno djelovanje ima vidljive promjene u životu korisnika i/ili u lokalnoj zajednici, koja je poticala druge na aktivno uključenje u kreiranje pozitivnih društvenih promjena u lokalnoj zajednici s pripadajućim rezultatima.
 
O detaljima poziva, informacije o nagrade, kriterijima i prijavni obrazac možete pronaći OVDJE

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Volonterske akcije u Međimurskoj županiji nagrađuje Udruga Zora