Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Natječaj "Oboji svijet"

07 Svibanj 2014

Forum za slobodu odgoja petu godinu zaredom raspisuje natječaj „Oboji svijet!“ za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola iz čitave Hrvatske.
Cilj natječaja je promoviranje tolerancije, nenasilja i mirnog rješavanja sukoba. Najbolji radovi koji stignu na natječaj će biti predstavljeni i nagrađeni na priredbi povodom Međunarodnog dana tolerancije u studenom 2014. godine, a mnogi drugi kvalitetni radovi će biti postavljeni na izložbama u Knjižnicama grada Zagreba tijekom studenog i prosinca 2014. godine.

Natječaj Oboji svijet! otvoren je od 14. travnja do 17. listopada 2014. godine, a za prijavu je potrebno ispuniti prijavnicu te je zajedno s radom poslati poštom na adresu: Forum za slobodu odgoja, za natječaj „Oboji svijet!“, p.p. 168, 10 001 Zagreb ili donijeti u ured Foruma za slobodu odgoja. Za sva pitanja i nejasnoće možete se javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a više informacija možete pronaći u pozivu i pravilima Natječaja na stranicama www.fso.hr.

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Natječaj "Oboji svijet"