Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Humanitarna akcija za dom za nezbrinutu djecu u Puli

30 Prosinac 2013

Udruga za mlade Alfa Albona, unutar programa Lokalni volonterski centar Labin, organizirala je humanitarnu akciju za Dom za nezbrinutu djecu u Puli koji trenutno zbrinjava 50-ak djece u dobi od 6 do 21 godine, kako bi djecu i mlade mogli razveseliti za nadolazeće blagdane ali i opskrbiti potrebnim stvarima. Humanitarna akcija se zbog velike zainteresiranosti građana odvijala u dva navrata, u subotu 14. te u srijedu 18. prosinca u jutarnjim i popodnevnim satima gdje su ljude dobra srca dočekali volonteri udruge kako bi primili, sortirali i pripremili sve darivano za transfer u Pulu.

Pri posjetu Domu i u razgovoru sa ravnateljicom istog, dobili smo punu podršku i pismo potpore za navedenom akcijom te smo zajednički ustanovili potrebe djece.

Za potrebite sakupila se:

- hrana (slatkiši)

- higijenski pribor (kozmetika, šamponi, kupke, losioni, sapuni, četkice za zube, pasta za zube, dječje kreme, kozmetički pribor)

- odjeća i obuća

- društvene igre

- igračke: lopte, knjige, slikovnice, bojanke.

Tom se humanitarnom akcijom obilježio prosinac-mjesec darivanja te se još jednom naglasila važnost darivanja i solidarnosti prema potrebitima. Zahvaljujemo se svima koji su nesebično podijelili svoje vrijeme i stvari te nam tako pomogli da djeci uljepšamo božićno-novogodišnje blagdane.

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Humanitarna akcija za dom za nezbrinutu djecu u Puli