Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Dodjela nagrada "Volonteri godine" za Primorsko- goransku županiju

03 Prosinac 2013

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera, Udruga za razvoj civilnog društva SMART u suradnji s Gradom Rijekom i Primorsko-goranskom županijom dodjeliti će nagradu „Volonteri godine“ istaknutim volonterkama i volonterima s područja županije i grada. Ove godine uveli smo i novu kategoriju nagrade, nagradu za dobru praksu uključivanja volontera, „Organizator volontiranja 2013.“.

Dodjelom nagrada želi se izraziti priznanje volonterima koji su uložili svoje vrijeme, trud, znanje i vještine za dobrobit i razvoj zajednice, a izabrani su od strane neovisne komisije sastavljene od članova Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke te Udruge SMART.
Dodjelom nagrada za organizatora volontiranja želi se izraziti priznanje organizacijama koje u cilju pružanja kvalitetnije usluge svojim korisnicima uključuju volontere u svoj rad te promovirati dobre i kvalitetne volonterske programe u različitim organizacijama.
Nagrade će dodijeliti predstavnici Grada Rijeke, Primorsko-goranske županijei Udruge SMART – Volonterskog centra Rijeka na svečanosti, u četvrtak, 5.12.
Unaprijed čestitamo svim nagrađenim volonterkama, volonterima i organizacijama kao i onima koji su ušliu uži izbor za nagradu!

Povodom Međunarodnog dana volontera, u suradnji sa Strojarskom i brodograđevnom školom Rijeka, Udruga SMART će dodijeliti priznanja Volonterskog centra Rijeka učenicama i učenicima uključenima u  volonterske klubove 9 ustanova odgoja i obrazovanja s područja grada Rijeke i Opatije. Zahvalnicom se želi izraziti priznanje za uspješnu suradnju i pružanje podrške u promociji i razvoju volonterstva u zajednici. Susret ustanova i dodjela priznanja održat će se 4.12. u prostorijama Strojarsko – brodograđevne škole.

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Dodjela nagrada "Volonteri godine" za Primorsko- goransku županiju