Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 43

Volonterska akcija povodom 5.12. za životinje u azilu

03 Prosinac 2013

Povodom Međunarodnog dana volontera koji se u svijetu obilježava 5. prosinca, svoje snage će udružiti Volonterski ured Međimurja, Sklonište za životinje "Prijatelji", Socijalna zadruga Humana nova te brojni volonteri/ke. Pozivamo vas da zajedno s nama proslavite Međunarodni dan volontera i uključite se u veliku volontersku akciju uljepšavanju dana psima i volonterima u skloništu. Najbolji način da odate počast samim volonterima na njihov dan jest da im se pridružite u akciji  zajedničkog volontiranja u četvrtak 5. prosinca od 9 do 15 sati.

Volonterski ured Međimurja je na svojoj Facebook stranici krajem studenog 2013. objavio poziv svim volonterima/kam i svim organizatorima volontiranja da osmisle ideju/e na koji način žele proslaviti Međunarodni dan volontera, te je ideja o volonterskoj akciji za Sklonište za životinje Prijatelji Čakovec, prema glasovima fanova Facebook stranice volonterskog ureda, pobijedila.

Svi koji žele volontirati mogu se uključiti u sljedeće volonterske poslove:
bojanje kućica i ograda u Skloništu, šetnja pasa, stavljanje slame u bokseve itd.
volontiranje na info/prodajnom štandu za donaciju sredstava, štand će se nalaziti na ulazu u stari park Zrinski
volontiranje na punktovima za prikupljanje starih novina, deka, popluna, hrane za štence i odrasle, opreme za volontere/ke: punktovi će se nalaziti u Skloništu za životinje Prijatelji (Carinski odvojak bb, iza poduzeća Čateks) i u Socijalnoj zadruzi Humana nova (Dr. I. Novaka 38, zgrada Starog hrasta)

Za ovo volontiranje potrebno je više volontera/ki, koji će uz organizatore pomagati da se akcija odvija prema planu, molimo zainteresirane volontere/ke da se jave na e-mail  volonterskog ureda na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili jednostavno svi vi koji želite volontirati dođite do Skloništa za životinje Prijatelji Čakovec barem na jedan sat u vremenu od  9 do 15 sati u četvrtak 5. prosinca 2013,  dolazak je slobodan.

Pozivamo sve sadašnje i buduće volontere, sve učenike/ce, studente, djecu, roditelje, udruge civilnog društva, poduzeća i javne ustanove, predstavnike lokalne/regionalne samouprave, ukratko svu javnost da pomognete u akciji, podržite volontere, proslavite njihov dan i/ili da donirate potrebna sredstava za životinje na jednom od tri punkta u gradu. Pozivamo i sve medije da nas podrže u akciji te osnovne i srednje  škole da obavijeste svoje učenike. S obzirom na moguće vremenske (ne)prilike, molimo sve volontere/ke da se prikladno odjenu.


Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Volonterska akcija povodom 5.12. za životinje u azilu