Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

Novosti

Prvi volonterski kutak

26 Listopad 2012

Volonterski ured Međimurja volonterski je kutak zamislio kao mjesto druženja volontera, mjesto za razmjenu iskustva i predstavljanja volontera.

- Volonterski kutak je zamišljen kao mjesto druženja volontera i organizatora volontiranja, mjesto za razmjenu iskustva, predstavljanja volontera i različitih vrsta volontiranja, predstavljanja volonterskih organizacija, te mjesto za organizaciju različitih tematskih predavanja, ističu u VUM-u.

Prvi volonterski kutak održan je 25. listopada 2012. u prostorijama udruge Autonomni centar – ACT u Čakovcu. Na prvom volonterskom kutku mogle su se čuti priče volontera koji su aktivni na području mladih, zaštite životinja, kulture, obrazovanja, osobama s posebnim potrebama i slično. Također je predstavljena i Clemence Bell, volonterka koja je došla u Međimurje putem Europske volonterske službe. Clemence trenutno volontira u udruzi Zora.

- Velika nam je želja da nam se pridruže oni koji nikada nisu volontirali, jer je ovo idealna prilika da čujete o volontiranju iz prve ruke. Tema prvog volonterskog kutka su sami volonteri, a za kutak nije potrebna prijava.

 

Najnovije

Nalazite se ovdje: Home Novosti Vijesti Prvi volonterski kutak