Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

O volonterstvu

O volonterstvu

U svijetu su volonterstvo i volontiranje definirani na različite načine

Više

Pravni okvir

Želim volontirati

Sve što trebate znati oko pravnog okvira za volontiranje pogledajte ovdje

Više

Trebamo volontere

Trebamo volontere

Upitnik potražite na stranicama najbližeg volonterskog centra

Više

Volonterski centri

Volonterski centri

U Hrvatskoj djeluju četiri regionalna volonterska centra...

Više

Izvještaj o manifestaciji "Hrvatska volontira 2016."

27 Lipanj 2016

U razdoblju od 16. do 21. svibnja 2016. godine održana je manifestacija "Hrvatska volontira" u kojoj od 2011. godine okupljamo građane i organizacije kako bi promovirali i razvijali volonterstvo u Hrvatskoj.

Hrvatska volontira 2016. okupila je 171 organizatora volontiranja, koji su u 60 gradova proveli 275 volonterskih aktivnosti kako bi svojim doprinosom potakli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Ukupno 3.699 volontera uložilo je 18.250 volonterskih sati za izgradnju zajednice koja može i želi više.

Cilj ovogodišnje manifestacije bio je promovirati vrijednosti volontiranja, ali i povezati djelatnike poslovnog sektora s neprofitnim organizacijama iz civilnog i javnog sektora te podsjetiti koliko je važno da se u izgradnju povezane i humane zajednice uključe svi pripadnici društva.

Veliko hvala svima koji su podržali provedbu kampanje i manifestacije "Hrvatska volontira 2016.", a posebno hvala svim volonterkama i volonterima koji su odvojili svoje vrijeme i pokazali veličinu i vrijednost volontiranja za naše bolje sutra.

Detaljan izvještaj o svim održanim aktivnostima diljem Hrvatske popraćen s mnoštvom fotografija te finalne podatke o uspješnosti manifestacije pronađite OVDJE, a dokumentarni film o provedenim aktivnostima u produkciji Fade in-a na sljedećoj poveznici.

 

Video sadržaj

Najnovije