Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

O volonterstvu

O volonterstvu

U svijetu su volonterstvo i volontiranje definirani na različite načine

Više

Pravni okvir

Želim volontirati

Sve što trebate znati oko pravnog okvira za volontiranje pogledajte ovdje

Više

Trebamo volontere

Trebamo volontere

Upitnik potražite na stranicama najbližeg volonterskog centra

Više

Volonterski centri

Volonterski centri

U Hrvatskoj djeluju četiri regionalna volonterska centra...

Više

Distribucija promotivnog materijala

10 Svibanj 2016

Kao i svake godine, Hrvatska mreža volonterskih centara je i ovog svibnja pripremila atraktivne promotivne tiskane materijale za sve uključene u manifestaciju "Hrvatska volontira" (plakate, naljepnice i letke).

Svi organizatori volontiranja koji su se prijavili preko baze, tiskane promotivne materijale mogu preuzeti od utorka, 10. svibnja 2015. u uredima regionalnih i lokalnih volonterskih centara svakim radnim danom od 9 do 16 sati, i/ili u direktnom dogovoru s njima. Kontakte članica Hrvatske mreže volonterskih centara pronađite ovdje.

Osim tiskanih materijala, ovdje možete preuzeti vizuale i bannere za internet promociju manifestacije, a na sljedečoj poveznici promotivni spot manifestacije, koje slobodno možete postaviti na svoje mrežne stranice i/ili društvene mreže. 

Hvala svim organizatorima volontiranja što su prijavili svoje aktivnosti u sklopu manifestacije "Hrvatska volontira" 2016.!

[U slučaju da ste imali poteškoća s prijavom i niste uspjeli prijavili svoje aktivnosti na vrijeme, omogućili smo daljnju prijavu u bazi, ali vas ljubazno molimo da to učinite što prije.]

 

Najnovije