Volontiram Hrvatska!

Portal u volonterstvo i svijet volontiranja

O volonterstvu

O volonterstvu

U svijetu su volonterstvo i volontiranje definirani na različite načine

Više

Pravni okvir

Želim volontirati

Sve što trebate znati oko pravnog okvira za volontiranje pogledajte ovdje

Više

Trebamo volontere

Trebamo volontere

Upitnik potražite na stranicama najbližeg volonterskog centra

Više

Volonterski centri

Volonterski centri

U Hrvatskoj djeluju četiri regionalna volonterska centra...

Više

Poziv organizatorima volontiranja

21 Travanj 2016

Hrvatska mreža volonterskih centara organizira manifestaciju HRVATSKA VOLONTIRAod 16. do 21. svibnja 2016. godine kojom nastoji potaknuti što veći broj građana i organizacija iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima i time promovirati vrijednost volontiranja kao građansku vrlinu i naviku srca.

Ovogodišnjom manifestacijom želimo povezati djelatnike poslovnog sektora s neprofitnim organizacijama iz civilnog i javnog sektora te podsjetiti koliko je važno da se u izgradnju povezane i humane zajednice uključe svi pripadnici društva.

Pozivamo vas da i ove godine organizirate volonterske aktivnosti u koje možete uključiti što veći broj građana, a koje ćete „krojiti po mjeri“ zajednica u kojima djelujete.

Aktivnosti koje planirate provesti ove godine prijavljujete isključivo putem online baze volonterskih aktivnosti do 9. svibnja, a možete prijaviti i vaše redovne aktivnosti koje ćete provoditi u tjednu manifestacije (Upute za korištenje baze).

Za informacije i podršku u organizaciji aktivnosti, kontaktirajte najbliži regionalni ili lokalni volonterski centar. Popis volonterskih centara članica Hrvatske mreže volonterskih centara pronađite ovdje.

Najnovije